Onze dienstverlening gaat gewoon door; snel hulp bieden blijft prioriteit

Het opstarten van nieuwe dossiers heeft bij velen op een laag pitje gestaan. Er werden minder vaak cliënten gezien en doorverwezen en het opstarten van een nieuw dossier vroeg wat creativiteit. Maar bij De Waag zijn wij daar al maanden op voorbereid en hebben ook ruimte voor nieuwe aanmeldingen. Deze keer vertellen wij meer over onze aanpak in deze lastige tijd.

Beeldbellen

Iedereen moest wennen aan de nieuwe omstandigheden. Beeldbellen met kinderen die door het beeld lopen of graag mee willen praten tijdens je overleg. Het was niet altijd makkelijk en zeker niet voor onze cliënten. Een deel van onze cliënten kan moeilijk aansluiten bij technologische nieuwigheden. Een zoom meeting waarbij je moet inloggen gaat ze dan ook echt niet lukken.

Contact houden met bestaande cliënten gaat wat makkelijker omdat je al een relatie met elkaar hebt opgebouwd en gewoon bellen of mailen ook prima is. Voor nieuwe cliënten met een hulpvraag nemen wij altijd ruim de tijd om de problemen en de voor hen best passende oplossing te bespreken. In dat persoonlijke gesprek vullen we dan meteen alle benodigde documenten in. Dezelfde dag nog gaan wij hiermee aan de slag.

Het is even zoeken geweest maar ook voor deze nieuwe aanmeldingen hebben wij een passende  oplossing.

Wij hebben een nieuw nummer genomen die we gebruiken voor whats app video bellen. Dan hoeven onze cliënten alleen nog maar op te nemen. Geen nieuwe app om te installeren of allerlei nieuwe accounts die aangemaakt moeten worden. Via video bellen zien we elkaar toch en dat vinden we altijd heel belangrijk.
Het blijft toch anders dan wanneer je tegen over elkaar zit en even persoonlijk kennis maakt. Maar op deze manier kunnen wij dan toch aan de slag en client wordt geholpen. De nodige documenten worden via een juridisch geldende methode online gestuurd en getekend. Veilig voor ons en onze cliënten.

Snel hulp bieden blijft prioriteit

Sommige van onze nieuwe cliënten vinden deze manier van communiceren juist veel prettiger dan face to face. Vaak kunnen zij hierdoor juist op korte termijn (tijdens hun werk) tijd vrij maken voor een gesprek waardoor een intake sneller gepland kan worden. Des te eerder hebben zij de nodige hulp.

Hoe de situatie ook is en wat onze cliënt ook wil: Wij zitten er klaar voor!
Stiekem zijn we toch ook weer blij wanneer we weer “in het echie” kennis kunnen maken. We blijven wel deze nieuwe manier aanbieden omdat we gemerkt hebben dat er ook vraag naar is.
Heb jij cliënten die hulp nodig hebben, in wat voor vorm dan ook? Neem contact met ons op en wij plannen een gesprek !


De Waag dienstverlening

Wilt u informatie of heeft u een vraag? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Als u het contactformulier invult, krijgt u van ons bericht.

Postbus 141
1723 ZJ te Noord-Scharwoude

Telefoon: 0226 741961
Email: contact@dewaag.info
KVK: 86267264

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  Neem contact op

   Uw naam

   Email

   Telefoonnummer

   Selecteer uw onderwerp

   Uw bericht