Onze meest recente nieuwsbrief

Ieder kwartaal houden wij relaties, vakgenoten en andere geïnteresseerden op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van financiën, schulden, budgetteren, bewindvoering, curatele, budgetcoaching en budgetbeheer. Op deze pagina leest u onze meest recente nieuwsbrief. Wilt u in het vervolg ook onze nieuwsbrief ontvangen? Onderaan deze pagina kunt u zich inschrijven!

Onze E-learning financieel zelfredzaam!
View this email in your browser

Met trots willen we je informeren over het door ons ontwikkelde online lespakket gericht op Zelfredzaamheid. Zelfstart genaamd!
Ontstaan vanuit onze passie en jarenlange ervaring als bewindvoerder om meer mensen financieel zelfstandig te laten zijn, te maken en te houden.     

In de afgelopen jaren hebben we in ons werk als bewindvoerder al vele mensen geholpen weer financieel gezond te worden. We hebben gezien waardóór mensen in de financiële problemen komen, waar het mis gaat. En als het misgaat zijn is er vaak niet voldoende handvatten om dit op te lossen. 
Veelvuldig ontbreekt er bij veel mensen inzicht en overzicht. Weet men niet wat er inkomt en uitgaat in de maand en wat je overhoudt. En laat dat nou dé basis zijn van een financiële huishouding!
 
Met ons online lespakket Zelfstart leren we op welke wijze je je financiën op orde kan krijgen en vooral ook houden. We geven de kennis en tools om zelfstandig je financiële huishouding te voeren en te weten waar je op moet letten. Hierin worden alle facetten meegenomen in korte en overzichtelijke lessen: Over o.a. toeslagen, bijzondere bijstand en inkomstenbelasting tot de kostendelersnorm, kwijtscheldingen en het opmaken & bijhouden van de eigen maandbegroting (inclusief tool).

Na het volgen van onze E-learning heb je voor jezelf inzicht, overzicht en de kennis om zelf de baas over je geld te kunnen zijn. Een basis waarop je kunt bouwen en waarmee je goede beslissingen kunt nemen omdat je weet wat je over hebt, waar je recht op hebt en waar je om advies kunt vragen.  

De lessen zijn onlangs opgenomen en de site is in de maak. Wordt vervolgd dus....
Voor informatie en/of vragen zijn we uiteraard bereikbaar!

Met vriendelijke en enthousiaste groet,
Helen & Anne 


 

Neem contact op met De Waag dienstverlening
Website
Email
LinkedIn
Copyright © 2021 De Waag dienstverlening, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp

De Waag dienstverlening

Wilt u informatie of heeft u een vraag? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Als u het contactformulier invult, krijgt u van ons bericht.

Postbus 141
1723 ZJ te Noord-Scharwoude

Telefoon: 0226 741961
Email: contact@dewaag.info
KVK: 51980614

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Neem contact op

Uw naam

Email
Telefoonnummer

Selecteer uw onderwerp

Uw bericht