Onze meest recente nieuwsbrief

Ieder kwartaal houden wij relaties, vakgenoten en andere geïnteresseerden op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van financiën, schulden, budgetteren, bewindvoering, curatele, budgetcoaching en budgetbeheer. Op deze pagina leest u onze meest recente nieuwsbrief. Wilt u in het vervolg ook onze nieuwsbrief ontvangen? Onderaan deze pagina kunt u zich inschrijven!

Financiële hulp bij dementie, budgetcoaching voor ondernemers en meer
View this email in your browser

Dienstverlening tijdens de zomer


De zomer is aangebroken en de schoolvakanties komen voor velen in zicht óf zijn al begonnen. Voor velen een tijd om uit te rusten, bij te komen en ons klaar te maken voor de tweede helft van het jaar. Dit jaar misschien wel meer dan anders, na de bewogen eerste helft van het jaar. Maar ook tijdens de zomer lopen bewindvoering, geldproblemen, schulden en de financiële administratie door. Wij zijn dan ook de hele zomer beschikbaar en bereikbaar, zoals u van ons gewend bent.
 
Contact opnemen

Dementie, blogs en steun vanuit de overheid


In deze nieuwsbrief delen we onze meest recente blog met u, over financiële zaken bij dementie. Met onze blogs proberen wij zoveel mogelijk mensen eenvoudig informatie te bieden op basis van onze kennis en ervaring. Benieuwd? Bekijk onze blogs hier, of volg ons op LinkedIn. Natuurlijk staat het u vrij deze blogs te delen met cliënten, inwoners of klanten die daar baat bij hebben.

Ook vertellen wij u in deze nieuwsbrief meer over de maatregelen die de overheid neemt om personen met schulden te helpen, budgetcoaching voor ondernemers én hoe wij hierbij kunnen helpen. Heeft u vragen? Neem contact op! Wij helpen u graag verder.

Financiële beslissingen bij dementie


Helaas komt er altijd een moment waarop een dementerende niet meer zelf over zijn of haar financiën kan beslissen. Wij raden daarom aan al in een vroeg stadium vast te leggen wie dat gaat regelen. Dat kan een familielid, vriend of professioneel bewindvoerder zijn. Lees meer over financiële hulp bij dementie en het aanstellen van een bewindvoerder in ons blog.
Meer lezen

Ondernemen & financiën


Wist u al dat wij ook ondernemers helpen? Als budgetcoach of budgetbeheerder helpen wij ondernemers die vooral bezig willen zijn met ondernemen en niet de financiële administratie die daarbij komt kijken. Meer weten? Wij hebben hier recent twee blogs over geschreven.

Hoe houd je als zzp'er of ondernemer je financiën op orde, juist als dit niet je sterke punt is? Wij bieden 8 praktische tips voor de financiën van zzp'ers en ondernemers.
Benieuwd wat een budgetcoach of budgetbeheerder kan betekenen voor zzp'ers en ondernemers? Lees onze blog en ontdek hoe wij ondernemers bijstaan, zodat zij kunnen ondernemen zonder financiële rompslomp.
Vaker blogs lezen? Volg ons op LinkedIn

Financiële hulp bij schulden tijdens Corona crisis


Helaas krijgen veel meer mensen door de Corona crisis te maken met schulden. De overheid schiet hen te hulp door een adempauze te bieden: een tijdelijk uitstel van betaling aan diverse overheidsinstanties. 

Wij helpen cliënten door uitstel van betalingen aan te vragen, financieel overzicht aan te brengen en betalingsregelingen te treffen met diverse (overheids)instanties. Benieuwd hoe wij kunnen helpen? Bekijk onze website of neem direct contact op.
Contact opnemen
Website
Email
LinkedIn
Copyright © 2020 De Waag dienstverlening, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp

De Waag dienstverlening

Wilt u informatie of heeft u een vraag? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Als u het contactformulier invult, krijgt u van ons bericht.

Postbus 141
1723 ZJ te Noord-Scharwoude

Telefoon: 0226 741961
Email: contact@dewaag.info
KVK: 51980614

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Neem contact op

Uw naam

Email
Telefoonnummer

Selecteer uw onderwerp

Uw bericht