Onze meest recente nieuwsbrief

Ieder kwartaal houden wij relaties, vakgenoten en andere geïnteresseerden op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van financiën, schulden, budgetteren, bewindvoering, curatele, budgetcoaching en budgetbeheer. Op deze pagina leest u onze meest recente nieuwsbrief. Wilt u in het vervolg ook onze nieuwsbrief ontvangen? Onderaan deze pagina kunt u zich inschrijven!

De Geldfit test en meer!
View this email in your browser

Geldfit test consumenten & ondernemers


De Geldfit test bestaat al langer voor consumenten. Op de site van Geldfit kan je deze test doorlopen door een tiental vragen te beantwoorden over jouw financiële situatie. Indien nodig wordt je doorgeleid naar gepaste hulp in jouw regio.

Eind van deze maand komt er een uitbreiding: Geldfit Zakelijk voor ondernemers / zzp-ers! Ook ondernemers krijgen hier hulp aangeboden; van preventie tot schuldhulp.
 
Het idee achter de Geldfit test is dat mensen niet altijd op tijd hulp zoeken bij financiële problemen. Wanneer instanties problemen signaleren kan het al te laat zijn. 
De test is anoniem en thuis in te vullen waardoor er een drempel wordt weggenomen.

 
Ondernemen & financiën
 
Veel ondernemers hebben het zwaar in deze tijden. Voor het verlenen van hulp aan ondernemers is het belangrijk dat je outside the box denkt.

Wie zich ook bij ons meldt, wij brengen altijd eerst de situatie in kaart. Als helder is wat de situatie is en de problemen zijn, zoeken wij naar de juiste oplossing voor elke cliënt. Ook waar het ondernemers betreft. Hier hebben we onlangs meerdere blogs over geschreven. Onze blogs staan allemaal online ! 
Lees onze blogs
Adviesrecht gemeenten

Over actuele onderwerpen, tips maar ook over ervaringen uit de praktijk schrijven wij geregeld een leuk stuk. Dit plaatsen we als blogs op onze website. Op onze LinkedIn pagina wordt dit ook gedeeld.  

Onze blog van vorige week gaat over het adviesrecht die gemeenten per 1 januari 2021 krijgen in schuldenbewinden. Hier is veel over te doen en er wordt veel over gezegd. Maar is dit adviesrecht alleen maar negatief? Lees onze blog hierover via bovenstaande button.

 
Heb je vragen over deze of andere onderwerpen? Neem contact met ons op en wij denken met je mee!
Contact
Website
Email
LinkedIn
Copyright © 2020 De Waag dienstverlening, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp

De Waag dienstverlening

Wilt u informatie of heeft u een vraag? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Als u het contactformulier invult, krijgt u van ons bericht.

Postbus 141
1723 ZJ te Noord-Scharwoude

Telefoon: 0226 741961
Email: contact@dewaag.info
KVK: 51980614

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Neem contact op

Uw naam

Email
Telefoonnummer

Selecteer uw onderwerp

Uw bericht