Financiële hulp online: digitaal spreekuur

Hoe bereikt u cliënten of medewerkers tijdens de corona crisis? Organiseer met ons een digitaal spreekuur over financiën, schulden en budgetten.

Hoe bereikt u cliënten of medewerkers tijdens de corona crisis? Wij zijn gewend veel contactmomenten met onze cliënten te hebben, maar dat is op dit moment even niet mogelijk. Nog vaker als anders hebben wij daarom telefonisch contact met onze cliënten. We beantwoorden vragen, geven advies en stellen gerust. Maar, hoe bereiken we samen de mensen die nog niet om hulp gevraagd hebben? Denk aan ouderen die hulp nodig hebben bij de financiële administratie, mensen die hun inkomen kwijt zijn en advies nodig hebben over budgetten, betalingsregelingen en toeslagen, of die werknemer met loonbeslag. Samen kunnen we deze mensen óók tijdens de corona crisis bijstaan, met ons gezamenlijke digitale spreekuur. 

Hulp bij financiële administratie, schulden en budgetcoaching

Door de Corona crisis mag dan een groot deel van ons dagelijks leven stilstaan, er zijn ook zaken die gewoon doorgaan. De rekeningen blijven op de mat vallen, de belastingaangifte moet nog steeds ingevuld worden en voor veel mensen gaat de huur per 1 juli omhoog.

Al jaren maken wij financiën tot onze zorg. Wij zorgen voor financieel overzicht, helpen bij het doen van belastingaangifte, het aanvragen van toeslagen, huurverlaging en huurbevriezing. Maar ook helpen we bij het treffen van betalingsregelingen, aflossen van schulden of het aanvragen van schuldhulpverlening en omgaan met loonbeslag of helpen we mensen met het creëren en naleven van een budget. Dit doen wij bijvoorbeeld middels budgetcoaching en bewindvoering.

Houd contact met uw doelgroep tijdens de Corona crisis! Organiseer samen met De Waag een digitaal spreekuur over financiën.

Juist in deze tijd zijn veel groepen mensen waar wij mee werken extra kwetsbaar. Bijvoorbeeld ouderen die hulp krijgen bij het organiseren van de financiën, maar nu geen bezoek meer mogen krijgen. Mensen die hun baan kwijtraken, minder inkomsten hebben of al langere tijd (naderende) schulden hebben en nu moeite hebben om hulp te vinden. Hoe blijft u met deze mensen in contact?

Digitaal spreekuur over financiën op maat voor uw organisatie

Werkt u met mensen die wegens hun leeftijd, dementie of andere oorzaken moeite hebben met de financiële administratie? Wordt uw organisatie hard getroffen door de corona crisis en zit (een deel) van uw werknemers zonder werk of inkomen? Of is er aan andere groep mensen waar u nauw bij betrokken bent die behoefte heeft aan financieel advies, hulp bij administratieve taken of het aanpakken van schulden? Organiseer dan samen met ons een digitaal spreekuur!

Samen bieden wij uw cliënten of werknemers de mogelijkheid tot vrijblijvend advies én een luisterend oor. We geven tips, helpen en stellen waar mogelijk gerust. Wilt u meer informatie over het organiseren van een digitaal spreekuur, onze diensten of tarieven? Neem dan contact met ons op.

 

 

De Waag dienstverlening

Wilt u informatie of heeft u een vraag? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Als u het contactformulier invult, krijgt u van ons bericht.

Postbus 141
1723 ZJ te Noord-Scharwoude

Telefoon: 0226 741961
Email: contact@dewaag.info
KVK: 86267264

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  Neem contact op

   Uw naam

   Email

   Telefoonnummer

   Selecteer uw onderwerp

   Uw bericht