Mentorschap

U, uw familielid of uw cliënt heeft hulp nodig bij het regelen van de juiste zorg, behandeling, verpleging of begeleiding. De complete zorg nemen wij als Mentor voor u uit handen

Budgetcoaching

Wilt u ondersteuning bij het op orde krijgen en houden van uw maandelijkse inkomsten en lasten? Dan kan een budgetcoach uitkomst beiden. Hij of zij stelt samen met u een maandbudget op. Er wordt gewerkt naar een eindsituatie waarin u weer helder zicht heeft op uw financiën.

Ondersteuning voor ondernemers

Als ondernemer weet u van aanpakken. Op uw vakgebied bent u een professional. Met het structureren van de financiën en de administratie houdt u zich liever niet bezig. Misschien omdat u dat lastig vindt, maar het kan ook zijn dat u uw tijd liever besteed aan uw passie. Gelukkig kunnen wij u ondersteunen, ook wanneer blijkt dat er na een lastige periode bijvoorbeeld achterstanden zijn ontstaan. Wij gaan samen met u op zoek naar de voor u beste oplossing.

Budgetbeheer

In deze vorm van financiële dienstverlening ondersteunen wij u bij uw financiële administratie en beheren wij uw inkomen. Betalingen worden gedaan naar aanleiding van de post die u doorstuurt. Zelf draagt u zorg voor het aanvragen en/of wijzigen van toeslagen, kwijtscheldingen en het doen van uw belastingaangifte

Beschermingsbewind

Net als bij Budgetbeheer beheren wij uw inkomen. Echter bij Beschermingsbewind zijn wij volledig verantwoordelijk voor uw financiën en uw administratie hieromtrent. Wij beheren uw inkomen en zorgen dat de lasten worden betaald. Wij vragen waar mogelijk de toeslagen en kwijtscheldingen aan en kijken verder waar u recht op heeft. Jaarlijks doen wij uw Belastingaangifte. Ook de post omtrent uw financiën ontvangen wij rechtstreeks van de instanties, die ontvangt u niet meer zelf. Alle financiële zorg wordt uit handen genomen. U houdt zelf een aparte rekening waar u uw huishoudgeld op ontvangt. De rest van uw financiën en de administratie doen wij voor u. De rechtbank controleert jaarlijks onze werkzaamheden door middel van een Rekening en Verantwoording die wij opmaken.

PGB beheer

U of een naaste ontvangt een Persoonsgebonden budget? Dan komt daar een ingewikkelde administratie bij kijken. De besteding en de verantwoording van dit budget moet nauwkeurig in de gaten worden gehouden dit kunnen wij voor u doen.

Curatele

Wanneer u voor uzelf of een naaste constateert dat het niet meer lukt om de belangen goed te behartigen, dan kan een curator deze taken van u overnemen. Een curator heeft dezelfde taken als een Beschermingsbewindvoerder, hij/zij is dus volledig verantwoordelijk voor uw financiën en uw administratie hieromtrent. Daarbij draagt een curator zorg over uw persoonlijke belangen, bijvoorbeeld over uw zorgverlening. Alle zaken omtrent de financiën én de zorg worden dus uit handen genomen.

De Waag dienstverlening

Wilt u informatie of heeft u een vraag? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Als u het contactformulier invult, krijgt u van ons bericht.

Postbus 141
1723 ZJ te Noord-Scharwoude

Telefoon: 0226 741961
Email: contact@dewaag.info
KVK: 86267264

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  Neem contact op

   Uw naam

   Email

   Telefoonnummer

   Selecteer uw onderwerp

   Uw bericht