Categorie: Budget

Gratis persoonlijk budgetadvies

Laten we eens een fijne binnenkomer gebruiken. Gratis persoonlijk budgetadvies vanuit je luie stoel of bij je cliënt thuis. Dat is wat je onder andere kunt vinden op de site van NIBUD. Ik heb de proef op de som genom...
Lees verder

Cadeaus met een laag budget: Hoe houd je de dure maanden betaalbaar?

Voordat je het weet is de dure decembermaand al weer aangebroken. Een maand die vaak een aardige inbreuk doet op je budget. En aangezien het geven van cadeaus misschien nog wel leuker is dan ontvangen delen wij hier onze...
Lees verder

Mealprepping: Tijd en geld besparen?

Wat is mealpreppen nou eigenlijk? Mealpreppen is niets meer of minder dan een maaltijd geheel of gedeeltelijk voorbereiden voor een later moment. Ik kwam met dit fenomeen in aanraking doordat ik vaak recepten op Pinteres...
Lees verder

Budgettips voor de zomer

Een leuke zomervakantie voor jou, je gezin én je budget? Wij geven je tips hoe je zonder groot budget een leuke zomer tegemoet gaat!
Lees verder

8 tips voor je financiële administratie als zzp’er of ondernemer

8 tips om je financiële administratie te organiseren, speciaal voor zzp’ers en ondernemers! Van salaris en reserveringen tot verzekeringen.
Lees verder

Budgetbeheer en budgetcoaching voor ondernemers

Is de financiële administratie niet je favoriete óf je sterkste punt? Overweeg dan eens budgetbeheer of budgetcoaching voor ondernemers!
Lees verder

Budgetbeheer en budgetcoaching, wat is het verschil?

Budgetbeheer is het beheer van uw budget door een instantie, met budgetcoaching wordt u ondersteund in uw financiën maar beheert u zelf uw budget.
Lees verder

Wat is budgetbeheer en wat betekent dit voor uw financiën?

Budgetbeheer is letterlijk het beheer van uw budget door een instantie. Lees hier over het doel van budgetbeheer, wat u kunt verwachten én over de kosten.
Lees verder

Hulp bij het aanvragen van huurbevriezing

De jaarlijkse huurverhoging komt er aan! Wat is huurbevriezing en heeft u hier recht op? Wij leggen uit hoe huurbevriezing werkt en hoe wij u kunnen helpen.
Lees verder

De Waag dienstverlening

Wilt u informatie of heeft u een vraag? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Als u het contactformulier invult, krijgt u van ons bericht.

Postbus 141
1723 ZJ te Noord-Scharwoude

Telefoon: 0226 741961
Email: contact@dewaag.info
KVK: 51980614

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Neem contact op

Uw naam

Email
Telefoonnummer

Selecteer uw onderwerp

Uw bericht