Categorie: Budget

8 tips voor je financiële administratie als zzp’er of ondernemer

8 tips om je financiële administratie te organiseren, speciaal voor zzp’ers en ondernemers! Van salaris en reserveringen tot verzekeringen.
Lees verder

Budgetbeheer en budgetcoaching voor ondernemers

Is de financiële administratie niet je favoriete óf je sterkste punt? Overweeg dan eens budgetbeheer of budgetcoaching voor ondernemers!
Lees verder

Budgetbeheer en budgetcoaching, wat is het verschil?

Budgetbeheer is het beheer van uw budget door een instantie, met budgetcoaching wordt u ondersteund in uw financiën maar beheert u zelf uw budget.
Lees verder

Wat is budgetbeheer en wat betekent dit voor uw financiën?

Budgetbeheer is letterlijk het beheer van uw budget door een instantie. Lees hier over het doel van budgetbeheer, wat u kunt verwachten én over de kosten.
Lees verder

Hulp bij het aanvragen van huurbevriezing

De jaarlijkse huurverhoging komt er aan! Wat is huurbevriezing en heeft u hier recht op? Wij leggen uit hoe huurbevriezing werkt en hoe wij u kunnen helpen.
Lees verder

6 tips voor het opstellen van een budgetplan

Hoe stel je een budgetplan op en hoe leef je deze na? Lees onze 6 budgettips, van financieel overzicht tot boodschappenbudget.
Lees verder

De Waag dienstverlening

Wilt u informatie of heeft u een vraag? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Als u het contactformulier invult, krijgt u van ons bericht.

Postbus 141
1723 ZJ te Noord-Scharwoude

Telefoon: 0226 741961
Email: contact@dewaag.info
KVK: 51980614

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Neem contact op

Uw naam

Email
Telefoonnummer

Selecteer uw onderwerp

Uw bericht