Categorie: Bewindvoering

Financiele hulp nodig? Waar moet je op letten als je een bewindvoerder, budgetbeheerder of budget coach nodig hebt?

Het kan iedereen overkomen, het lukt je niet meer om je financiën op orde te krijgen of houden. Je hebt de moed gehad om hulp te zoeken en wil een professional inschakelen. Dan wil je natuurlijk een keus maken waar je l...
Lees verder

Financiële hulp bij dementie

Bent u of kent u iemand met dementie? Lees hier welke financiële zaken (vooraf) geregeld moeten worden en hoe een bewindvoerder daarbij kan helpen.
Lees verder

Bewindvoering en huisdieren

Staat u onder bewindvoering en wilt u een huisdier nemen of heeft u al een huisdier? Wij hebben de voordelen en nadelen op een rijtje gezet.
Lees verder

Leefgeld, hamsteren en het Corona virus, ons advies.

Onder bewind in tijden van het Corona virus? Lees hier ons advies over leefgeld, hamsteren en uw financiën. Vragen? Wij zijn bereikbaar, neem contact op!
Lees verder

Stage lopen in de financiële dienstverlening

Hoe is het om te werken in de financiële dienstverlening? We vroegen het Fabe, die stage liep bij De Waag. Lees ons blog voor het hele interview.
Lees verder

Dienstverlening uitgebreid én tips over bewind en BKR registraties

Onze financiële dienstverlening is uitgebreid! We vertellen je meer over onze senioren service en maatwerk én bieden tips over bewind en BKR registraties.
Lees verder

De Waag dienstverlening

Wilt u informatie of heeft u een vraag? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Als u het contactformulier invult, krijgt u van ons bericht.

Postbus 141
1723 ZJ te Noord-Scharwoude

Telefoon: 0226 741961
Email: contact@dewaag.info
KVK: 86267264

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  Neem contact op

   Uw naam

   Email

   Telefoonnummer

   Selecteer uw onderwerp

   Uw bericht