Bewindvoering Purmerend

Bewindvoering Purmerend? Woont u in de regio Purmerend en overweegt u een bewindvoerder aan te stellen voor uzelf of een naaste? Wij zijn Anne en Helen, samen vormen wij sinds 2001 De Waag Dienstverlening en helpen wij mensen, onder andere als bewindvoerder. Met onze eerdere ervaringen in de financiële sector en als ambulant begeleider hebben we beide zeer diverse ervaringen en kwaliteiten. Dit bundelen wij samen in de best mogelijke dienstverlening voor onze cliënten. Wij vullen elkaar aan en komen samen op voor de belangen van onze cliënten.

Bewindvoering Purmerend: financiën, administratie en hulp bij schulden

Wat mag u verwachten van uw bewindvoerder in Purmerend? Wij beheren uw inkomen en zijn volledig verantwoordelijk voor uw financiën en de bijhorende administratie. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat uw vaste lasten betaald worden, waarna u op een aparte rekening het leefgeld gestort krijgt. Het leefgeld kunt u besteden zoals u dat zelf wilt. Indien er sprake is van schulden, zorgen wij dat er betaalregelingen getroffen worden of er schuldhulpverlening wordt aangevraagd.

Bewindvoering Purmerend

Onze taken en doelen als bewindvoerder

Als bewindvoerder is het ons doel om u te ontlasten, financieel gezond te houden en waar nodig schuldenvrij te krijgen. Als bewindvoerder zijn wij ervoor verantwoordelijk dat u schuldenvrij wordt of blijft, dat u krijgt waar u recht op heeft en zich geen zorgen hoeft te maken over uw financiële administratie. Wij vinden het belangrijk om uw zorgen uit handen te nemen.

Naast het beheer van uw inkomen en het betalen van uw vaste lasten zijn wij ook verantwoordelijk voor uw financiële administratie. Wij creëren overzicht in uw inkomsten en uitgaven, vragen eventuele kwijtscheldingen en toeslagen aan en treffen betalingsregelingen. Ook doen wij jaarlijks uw belastingaangifte.

Bewindvoerder in Purmerend: persoonlijk en betrouwbaar

Bewindvoering Purmerend is gevestigd in Noord-Holland en mogen onze cliënten al jaren financieel bijstaan. Zo hebben wij al met alle mogelijke situaties te maken gehad. Onze aanpak is persoonlijk en transparant; wij zijn er om u verder te helpen en uw financiële zorgen weg te nemen. Bewindvoering bij De Waag begint altijd met een persoonlijk gesprek waarin we uw situatie bekijken en de wensen en mogelijkheden bespreken.

Wij zien onze rol als bewindvoerder als een zeer persoonlijke rol. We zijn nauw betrokken bij onze cliënten, bieden een luisterend oor en advies waar nodig. Onze rol als bewindvoerder is transparant, want vertrouwen tussen ons als bewindvoerder en u is naar onze mening essentieel. Natuurlijk komt een deel van deze betrouwbaarheid voort uit de verplichte jaarlijkse controles die de rechtbank uitvoert over alle dossiers.

Waarom kiezen voor een bewindvoerder?

Overweegt u een bewindvoerder aan te stellen maar twijfelt u nog of dit voor u geschikt is? De redenen om voor een bewindvoerder te kiezen, voor uzelf of een naaste, kan sterk verschillen. Wij helpen vaak cliënten die:

 • Hulp zoeken bij (problematische) schulden
 • Wegens medische of persoonlijke redenen zelf de financiële administratie niet bij kunnen of willen houden
 • Wegens diverse redenen niet de volledige verantwoordelijkheid over de financiën willen of kunnen dragen

 

 

Bewindvoering in de omgeving Purmerend

Bent u in de regio Purmerend op zoek naar een bewindvoerder? Of overweegt u een bewindvoerder voor uzelf of een naaste aan te stellen? Bekijk hier alvast onze tarieven voor bewindvoering. Wij beantwoorden graag de vragen die u misschien nog heeft. Neem per e-mail of telefoon contact met ons op, of vul het contactformulier in.

Wij gaan graag met u in gesprek over uw persoonlijke situatie en mogelijkheden.

De Waag dienstverlening

Wilt u informatie of heeft u een vraag? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Als u het contactformulier invult, krijgt u van ons bericht.

Postbus 141
1723 ZJ te Noord-Scharwoude

Telefoon: 0226 741961
Email: contact@dewaag.info
KVK: 86267264

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  Neem contact op

   Uw naam

   Email

   Telefoonnummer

   Selecteer uw onderwerp

   Uw bericht