Bewindvoering Den Helder

Bewindvoering Den Helder? U ben woonachtig in Den Helder en omstreken en overweegt om een bewindvoerder aan te stellen voor u zelf of een naaste?  Helen en Anne vormen sinds 2001 samen De Waag Dienstverlening. De Waag Dienstverlening helpt mensen onder andere als bewindvoerder in Den Helder. Door in het verleden ervaring op te hebben gedaan als ambulante begeleider en binnen de financiële sector bieden wij een breed scala aan ervaring en kwaliteit. Wij vullen elkaar goed aan, waarbij het belang van onze cliënten staat ten alle tijden voorop staat.

Wat zijn onze doelen als Bewindvoerder Den Helder

Onze doelen als bewindvoerder Den Helder zijn het ontlasten, financieel gezonden houden en het schuldenvrij maken van onze cliënten. Onze verantwoordelijkheid is dat u schuldenvrij wordt of blijft en dat wij u ontzorgen in de financiële administratie. Uw zorgen uit handen nemen is voor ons prioriteit nummer één.

Naast het betalen van uw vaste lasten en het beheren van uw inkomen zijn wij ook verantwoordelijk voor uw financiële administratie. Bewindvoerder Den Helder creëert een overzicht in uw inkomsten en uitgaven, vragen eventuele kwijtscheldingen en toeslagen aan en treffen betalingsregelingen met desbetreffende instanties. Tevens zullen wij zorgdragen voor de door u in te dienen Belastingaangiftes.

 

Bewindvoering Den Helder

 

Hulp bij schulden, administratie en financiën door Bewindvoering Den Helder

Wat kunt u verwachten van bewindvoerder Den Helder? Wij zijn volledig verantwoordelijk voor uw financiën en de bijhorende administratie, ook beheren wij uw inkomen. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat uw vaste lasten betaald worden, waarna u op een aparte rekening het leefgeld gestort krijgt. U kunt het leefgeld zo besteden als u wilt. Indien er sprake is van schulden, zorgen wij dat er betaalregelingen getroffen worden of er schuldhulpverlening wordt aangevraagd.

Bewindvoerder Den Helder is betrouwbaar en persoonlijk

De Waag dienstverlening is gevestigd in Noord Holland en staat haar cliënten al jaren financieel bij.  Door onze jarenlange ervaring hebben wij met de meest uiteenlopende casussen te maken gehad en weten wij goed hoe wij daar op moeten inspelen. Bewindvoerder Den Helder staat voor een persoonlijke en transparante aanpak. Wij zijn er om u verder te helpen en uw financiële zorgen weg te nemen. Bij bewindvoering Den Helder start u altijd met een persoonlijk gesprek waarin we uw situatie bekijken en de wensen en mogelijkheden nauwkeurig met u bespreken.

De rol als bewindvoerder beschouwen wij als een zeer persoonlijke rol. Bewindvoering Den Helder is nauw betrokken bij haar cliënten en bied een luisterend oor en geeft advies waar nodig. Dit doen wij ten alle tijden op een transparante manier, want vertrouwen tussen ons als bewindvoerder en u is naar onze mening essentieel. Een deel van onze verantwoordelijkheid wordt jaarlijks getoetst door de rechtbank, welke controles uitvoeren op al onze dossiers.

Wanneer is het moment om te kiezen voor Bewindvoering?

U twijfelt nog om een bewindvoerder aan te stellen en vraagt zich af of dit voor u geschikt is?  De reden om  voor een bewindvoerder te kiezen kan sterk uit één lopen. Bewindvoerder Den Helder helpt vaak clienten die met de volgende problematiek te maken hebben:

 • Hulp zoeken bij (problematische) schulden
 • De Financiële administratie niet bij kunnen houden door medische of persoonlijke redenen.
 • Door uit één lopende redenen niet de volledige verantwoordelijkheid over de financiën willen of kunnen dragen

Bewindvoering in Den Helder en omgeving

Op zoek naar bewindvoering in Den Helder en omstreken? Of overweegt u een bewindvoerder voor uzelf of een naaste aan te stellen? De tarieven van bewindvoering Den Helder kun u vinden op onze website. Mocht u nog verdere vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen of een berichtje achter laten via het contact formulier. Wij  gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden en de persoonlijke situatie door te spreken.

 

De Waag dienstverlening

Wilt u informatie of heeft u een vraag? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Als u het contactformulier invult, krijgt u van ons bericht.

Postbus 141
1723 ZJ te Noord-Scharwoude

Telefoon: 0226 741961
Email: contact@dewaag.info
KVK: 86267264

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  Neem contact op

   Uw naam

   Email

   Telefoonnummer

   Selecteer uw onderwerp

   Uw bericht