Bewindvoering Beverwijk en omstreken

Op zoek naar bewindvoering Beverwijk en omstreken? U woont in de regio Beverwijk en overweegt om voor u zelf of een naaste een bewindvoerder aan te stellen dan kunnen wij u helpen. De Waag Dienstverlening gevormd door Anne & Helen helpen sinds 2001 mensen, onder andere als bewindvoerder in Beverwijk en omstreken. Door jarenlange ervaring in de financiële sector en ambulante begeleiding beschikt dit duo over zeer diverse kwaliteiten en ervaringen. Dit bundelen wij samen in de best mogelijke dienstverlening voor onze cliënten.

Bewindvoering Beverwijk: Hulp bij schulden, administratie en uw financiën

Wat u kunt verwachten van bewindvoering Beverwijk? De Waag Dienstverlening beheert uw inkomen zijn volledig verantwoordelijk voor al uw financiële en administratieve zaken. Dit betekent dat bewindvoerder Beverwijk ervoor zorgt dat uw vaste lasten betaald worden, waarna u op een aparte rekening het leefgeld gestort krijgt. Het leefgeld dat u ontvangt kunt u besteden zoals u zelf wenst. Wanneer er sprake is van schulden dan zorgt De Waag Dienstverlening dat er betaalregelingen getroffen worden of er schuldhulpverlening voor u wordt aangevraagd.

 

Bewindvoering Beverwijk

 

De taken en doelen van bewindvoerder Beverwijk

Wat zijn de taken en doelen van bewindvoerder Beverwijk? Het doel voor ons als bewindvoerder is om u te ontlasten, financieel gezond te houden en waar nodig schuldenvrij te krijgen en houden. Onze verantwoordelijkheid als uw bewindvoerder is dat u schuldenvrij wordt of blijft, dat u krijgt waar u recht op heeft. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over uw financiële administratie. Uw zorgen uit handen nemen is wat bewindvoerder Beverwijk belangrijk vindt.

Ook is de Waag Dienstverlening verantwoordelijk voor het runnen van uw financiële administratie. Wij vragen eventuele kwijtscheldingen en toeslagen voor u aan en creëren overzicht in uw inkomsten en uitgave patroon. Daarnaast zullen wij waar nodig betalingsregelingen treffen en de jaarlijkse aangifte bij de Belastingdienst voor u verzorgen.

Persoonlijk en betrouwbaar is waar Bewindvoering Beverwijk voor staat

De Waag Dienstverlening is gevestigd in Noord-Holland en mogen haar cliënten al jaren financieel bijstaan. Alle mogelijke situaties zijn de afgelopen jaren de revue gepasseerd, dus schroom niet om contact met ons op te nemen. De aanpak van bewindvoering Beverwijk is persoonlijk en transparant; wij zijn er om u verder te helpen en uw financiële zorgen weg te nemen. Bewindvoering Beverwijk begint altijd met een persoonlijk gesprek waarin we uw situatie bekijken en de wensen en mogelijkheden bespreken.
De rol als bewindvoerder zien wij als een zeer persoonlijke rol. Nauwe betrokkenheid, een luisterend oor en advies waar nodig is waar wij u graag van voorzien. Onze rol als bewindvoerder is transparant, want vertrouwen tussen ons als bewindvoerder en u, is naar onze mening essentieel binnen een samenwerking. Een deel van onze betrouwbaarheid komt voort uit de jaarlijkse verplichte controles die de rechtbank uitvoert op al onze dossiers.

Waarom bewindvoering Beverwijk?

Waarom u moet kiezen voor Bewindvoerder Beverwijk? Het kiezen van de juiste bewindvoerder voor u zelf of voor een naaste kan sterk verschillen van reden. De Waag Dienstverlening helpt vaak cliënten die:

 • Hulp zoeken bij (problematische) schulden
 • De Financiële administratie niet bij kunnen houden door medische of persoonlijke redenen.
 • Door uit één lopende redenen niet de volledige verantwoordelijkheid over de financiën willen of kunnen dragen

Bewindvoering in Beverwijk en omstreken

U bent opzoek naar en bewindvoerder in de regio Beverwijk? Of u overweegt om een bewindvoerder aan te stellen? Onze transparante tarieven voor bewindvoering zijn terug te vinden op de website. Daarnaast staan wij altijd klaar om uw vragen te beantwoorden of een persoonlijk gesprek met u aan te ge aan. U kunt telefonisch contact opnemen met bewindvoerder Beverwijk of een bericht achterlaten via ons contactformulier. Wij proberen deze dan binnen twee werkdagen aan u te beantwoorden.

 

De Waag dienstverlening

Wilt u informatie of heeft u een vraag? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Als u het contactformulier invult, krijgt u van ons bericht.

Postbus 141
1723 ZJ te Noord-Scharwoude

Telefoon: 0226 741961
Email: contact@dewaag.info
KVK: 86267264

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  Neem contact op

   Uw naam

   Email

   Telefoonnummer

   Selecteer uw onderwerp

   Uw bericht