Bewindvoering Alkmaar

Bewindvoering Alkmaar? Bent u op zoek naar een bewindvoering Alkmaar en omstreken? Wij zijn Anne en Helen, samen vormen wij sinds 2001 De Waag Dienstverlening en helpen wij mensen met hun financiën, bijvoorbeeld als bewindvoerder. We bundelen onze eerdere ervaringen vanuit de financiële sector en als ambulant begeleider in de zorg tot de beste dienstverlening voor onze cliënten. Door onze diverse achtergronden vullen wij elkaar goed aan. Samen komoen we op voor de belangen van onze cliënten.

Onze taken en verantwoordelijkheden als bewindvoerder

Als bewindvoerder beheren wij uw inkomen en zijn wij volledig verantwoordelijk voor uw financiën en de administratie. Maar, wat kunt u van ons verwachten? Wij zijn verantwoordelijk voor uw financiën. Dit betekent dat wij uw inkomen beheren en zorgen dat uw vaste lasten betaald worden. Op een aparte rekening ontvangt u het leefgeld waarmee u bijvoorbeeld boodschappen doet. Heeft u schulden? Dan treffen wij betalingsregelingen met schuldeisers of vragen indien nodig schuldhulpverlening aan.

Bewindvoering Alkmaar

Bewindvoering: uw financiële administratie én zorgen uit handen

Als bewindvoerder is het ons doel om u te ontlasten, financieel gezond te houden en waar nodig schuldvrij te krijgen. Als bewindvoerder zijn wij ervoor verantwoordelijk dat u schuldenvrij wordt of blijft, dat u krijgt waar u recht op heeft en zich geen zorgen hoeft te maken over uw financiële administratie. Wij vinden het belangrijk om uw zorgen uit handen te nemen. Naast het beheer van uw inkomen en de vaste lasten zijn wij daarom ook verantwoordelijk voor uw financiële administratie.

Wij creëren overzicht in uw inkomsten en uitgaven, vragen eventuele kwijtscheldingen en toeslagen aan en treffen betalingsregelingen. Ook doen wij jaarlijks uw belastingaangifte. Wij nemen u alle financiële zorg uit handen.

Een persoonlijke en betrouwbare bewindvoerder in Alkmaar

Wij zijn gevestigd in Noord-Holland en mogen al jaren zeer diverse cliënten financieel bijstaan, ook in de regio Alkmaar. Onze aanpak is persoonlijk en transparant; wij zijn er om u verder te helpen en uw financiële zorgen weg te nemen. Uiteraard begint ieder traject van bewindvoering bij ons met een persoonlijk gesprek waarin we uw situatie bekijken en de wensen en mogelijkheden bespreken.

Als bewindvoerder zijn wij verantwoordelijk voor uw financiën, het tijdig betalen van uw vaste lasten en zorgen wij dat u uw leven kunt leiden zonder (verdere) financiële problemen. Wij vellen dan ook geen oordeel over uw uitgaven en het leefgeld is vrij te besteden.

Wij zien onze rol als bewindvoerder als een zeer persoonlijke rol. We zijn nauw betrokken bij onze cliënten, bieden een luisterend oor en advies waar nodig. Onze rol als bewindvoerder is ook transparant, want vertrouwen tussen ons als bewindvoerder en u als cliënt is naar onze mening essentieel. Natuurlijk komt een deel van deze betrouwbaarheid voort uit de verplichte jaarlijkse controles die de rechtbank uitvoert over alle dossiers.

Bewindvoerder: voor wie en waarom?

Overweegt u een bewindvoerder aan te stellen maar twijfelt u nog of dit voor u geschikt is? De redenen om voor een bewindvoerder te kiezen, voor uzelf of een naaste, kan sterk verschillen. Vaak treden wij als bewindvoerder op omdat onze cliënten hulp zoeken bij (problematische) schulden, zelf de verantwoordelijkheid van hun financiën wegens medische redenen niet meer kunnen dragen of omdat zij om diverse redenen de niet zelf de volledige verantwoordelijkheid over hun financiën kunnen of willen dragen.

 

 

Bewindvoering in de omgeving Alkmaar

Bent u in de regio Alkmaar op zoek naar een bewindvoerder? Of overweegt u een bewindvoerder voor uzelf of een naaste aan te stellen? Bekijk hier alvast onze tarieven voor bewindvoering. Wij beantwoorden graag de vragen die u misschien nog heeft. Neem per e-mail of telefoon contact met ons op of vul het contactformulier in.

Wij gaan graag met u in gesprek over uw persoonlijke situatie en mogelijkheden.

De Waag dienstverlening

Wilt u informatie of heeft u een vraag? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Als u het contactformulier invult, krijgt u van ons bericht.

Postbus 141
1723 ZJ te Noord-Scharwoude

Telefoon: 0226 741961
Email: contact@dewaag.info
KVK: 86267264

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  Neem contact op

   Uw naam

   Email

   Telefoonnummer

   Selecteer uw onderwerp

   Uw bericht