Bewindvoerder op missie!

In de afgelopen jaren hebben we in ons werk als bewindvoerder al vele mensen geholpen weer financieel gezond te worden. We hebben gezien waardóór mensen in de financiële problemen komen, waar het mis gaat. En als het misgaat zijn is er vaak niet voldoende handvatten om dit op te lossen.
Veelvuldig ontbreekt er bij veel mensen inzicht en overzicht. Weet men niet wat er inkomt en uitgaat in de maand en wat je overhoudt. En laat dat nou dé basis zijn van een financiële huishouding!

Kennis overdragen

Een kwestie van kennis overdragen te veel mensen krijgen niet van huis uit mee hoe je met geld om moet gaan. En op school wordt hier ook geen aandacht aan besteed.
Met trots willen we dan ook kenbaar maken dat wij een online lespakket hebben ontwikkeld, gericht op Zelfredzaamheid. Zelfstart genaamd! Ontstaan vanuit onze passie en jarenlange ervaring als bewindvoerder om meer mensen financieel zelfstandig te laten zijn, te maken en te houden.

E-learning

Zelfstart is een online lespakket. Je leert op welke wijze je je financiën op orde kan krijgen maar vooral ook kan houden. We geven de kennis en tools om zelfstandig je financiële huishouding te voeren en te weten waar je op moet letten. Hierin worden alle facetten meegenomen in korte en overzichtelijke lessen: Van onder andere toeslagen, bijzondere bijstand en inkomstenbelasting tot de kostendelersnorm, kwijtscheldingen en het opmaken & bijhouden van de eigen maandbegroting (inclusief tool).

Na het volgen van onze E-learning heb je voor jezelf inzicht, overzicht en de kennis om zelf de baas over je geld te kunnen zijn. Een basis waarop je kunt bouwen en waarmee je goede beslissingen kunt nemen omdat je weet wat je over hebt, waar je recht op hebt en waar je om advies kunt vragen.

De lessen zijn onlangs opgenomen en de site is in de maak. Voor informatie en/of vragen zijn we uiteraard bereikbaar!


De Waag dienstverlening

Wilt u informatie of heeft u een vraag? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Als u het contactformulier invult, krijgt u van ons bericht.

Postbus 141
1723 ZJ te Noord-Scharwoude

Telefoon: 0226 741961
Email: contact@dewaag.info
KVK: 86267264

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  Neem contact op

   Uw naam

   Email

   Telefoonnummer

   Selecteer uw onderwerp

   Uw bericht