Aanvullende ziektekostenverzekering met schulden?

Wanneer je een schuld hebt bij je ziektekostenverzekeraar was het nooit mogelijk om een aanvullende verzekering af te sluiten. Pas wanneer je schuld volledig was afgelost of je een schone lei verklaring had van je WSNP of MSNP traject kon je weer een aanvullende verzekering aanvragen.

Voor veel van onze cliënten is een aanvullende verzekering een must. Zij hebben vaker te maken met hoge zorgkosten en hebben niet de reserves die nodig is om zelf extra zorgkosten te kunnen betalen. Voor onze cliënten is een aanvullende verzekering in veel gevallen echt een aanrader.

Er waren al wel wat uitzonderingen mogelijk. Wanneer er een regeling was waarbij de volledige achterstand werd voldaan gingen sommige verzekeraars wel akkoord met het afsluiten van een aanvullende verzekering.

Daar is nu een mogelijkheid bijgekomen. Wanneer je verzekerd bent bij de coöperatie vgz, kun je nu ook een aanvullende verzekering aanvragen als er een MSNP of WSNP traject loopt.

De verzekeraars die zijn aangesloten bij VGZ zijn: VGZ, IZA, Bewuzt, UMC zorgverzekering, Univé, en de IZZ zorgverzekering door VGZ. Wijzigingen kun je aanvragen tot en met 31 januari. De ingangsdatum van de wijziging is altijd 1 januari.


De Waag dienstverlening

Wilt u informatie of heeft u een vraag? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Als u het contactformulier invult, krijgt u van ons bericht.

Postbus 141
1723 ZJ te Noord-Scharwoude

Telefoon: 0226 741961
Email: contact@dewaag.info
KVK: 86267264

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  Neem contact op

   Uw naam

   Email

   Telefoonnummer

   Selecteer uw onderwerp

   Uw bericht